Menu
0
14 dagen retourrecht
Gratis verzenden boven 50 euro
Voor 14.00 besteld dezelfde dag verzonden
Gecertificeerd door Thuiswinkelwaarborg
26Oct2016
Oorknopjes eindeloos combineren

Oorknopjes eindeloos combineren

Door: Aurora PatinaReacties: 0

De bonte verzameling oorknopjes van Aurora Patina

We hadden het zelf eigenlijk niet eens door, zo hard is onze collectie oorstekers en oorknopjes gegroeid. We verkopen ze inmiddels in vele kleuren en soorten. Al die mooie oorbellen kun je natuurlijk prachtig combineren. Tijd voor een overzichtje.

Oorknopjes met edelsteen

Onze collectie zilveren oorknopjes is inmiddels populair bij onze vaste klanten. We hebben dan ook een mooi assortiment in huis waaronder zilveren oorknopjes met edelstenen. De kleur van deze oorknopjes wordt bepaald door de edelsteen soort die in de oorbellen is verwerkt. De prachtige felle kleuren komen dus rechtstreeks uit moeder natuur. Zo zijn er oorknopjes met groene onyx, een fraaie groene edelsteen, die - doordat ze lichtdoorlatend is - diep van kleur is. Dat is zo bijzonder aan onyx, want de populaire zwarte onyx steen is ondoorzichtig en daardoor mooi te polijsten tot een glanzend zwarte kwaliteit. Eén van onze persoonlijke favorieten is labradoriet. Deze edelsteen is bruin-groen en heeft een bijna parelmoeren glans over zich door de licht blauwe kleurzwemen in de steen.

Zilveren oorknopjes met edelsteen

Zilveren oorknopjes met kristal

Je vindt in onze catalogus ook een grote keuze aan oorknopjes met kristal. Naast oorknopjes met edelsteen zijn deze kristal oorknoppen van het Duitse designer merk Krikor het meest bekend bij onze klanten. Van dit type hebben we daarom ook een grote verscheidenheid aan maten en kleuren beschikbaar, waardoor je eindeloos kunt combineren met andere sieraden uit de collectie kristal sieraden van Krikor.

Krikor kristal oorknopjes 12 mm met collier

Over onze parelknopjes

In onze collectie zilveren oorknopjes vind je twee soorten parel oorknopjes: die met natuurlijke zoetwater parels en de parel oorknopjes van Krikor, die gemaakt worden met de robuuste en makkelijk te onderhouden kristal parels van Swarovski Elements. De zoetwater parel oorknopjes in onze collectie zijn gemaakt van gecultiveerde zoetwater parels. Deze parel knopjes kun je niet alleen in hun natuurlijke witte kleur kopen, maar ook in bijvoorbeeld geel, lila, bruin of roze. Deze pareltjes worden namelijk gekleurd in een ecoline badje. Doordat zoetwaterparels van nature poreus zijn, nemen ze deze kleurstof gemakkelijk op en worden de parels mooi egaal van kleur. Ze behouden daarbij hun bijzondere natuurlijke glans. Natuurlijke parels vergen wel iets meer onderhoud, omdat het om een natuur product gaat. Bij deze oorknopjes is dat niet zo moeilijk, een beetje oppoetsen met een droge doek volstaat al.

Kristal parel oorknopjes van Krikor

Naast de zoetwater parel oorknopjes kun je bij ons terecht voor een mooie serie kristal parel oorknoppen van Krikor. Deze pareloorknopjes zijn beschikbaar in twee maten: 6 en 8 mm doorsnede. Dit type parel oorknopjes wordt gemaakt met Swarovski Crystal Pearls uit de Swarovski Elements collectie en vervaardigd in Duitsland voor het design merk Krikor. De parels uit deze collectie zijn perfect rond en heel precies van kleur, waardoor ze uitstekend te combineren zijn met alle andere parel sieraden uit de collectie van Krikor. Daarnaast zijn deze kristal parels bestand tegen de invloeden van UV-licht en make-up en door hun hardheid zijn ze goed krasbestendig. Parel oorknopjes met kristal parels zijn dus bijzonder makkelijk in onderhoud.

Oorknopjes van verschillende maten combineren

Door de grote keuze in maten, vanaf oorknopjes van 4 mm tot en met maar liefst 12 mm groot, kun je niet alleen de voor jou perfecte maat bestellen, maar kun je ze ook creatief combineren in één oor. Heb je meerdere gaatjes per oor, dan staan verschillende maten en kleuren fantastisch samen. Je kunt bijvoorbeeld in het hoogste gaatje de kleinste maat doen, en dan, afhankelijk van het aantal gaatjes in je oor telkens één maatje groter in doen. Daarbij kun je voor je favoriete kleur kiezen, maar je kunt natuurlijk ook de mooiste regenboog combinaties samenstellen uit de grote variatie aan vaste kleuren die we in het assortiment voeren.

Drie maten licht blauwe kristal oorknopjes van Krikor gecombineerd

In de foto hierboven zie je oorknopjes van 4, 6 en 8 mm kristal in één oor gecombineerd. Maar je kunt natuurlijk ook hele bijzondere en onverwachte combinaties maken zoals bijvoorbeeld in de afbeelding bovenin het artikel waar we een parel oorbel gecombineerd hebben met een 12 mm groot 'silver shadow' kristal van Krikor.

Altijd de juiste maat oorknopjes

Bij de foto's van onze kristal oorknoppen die je in de webshop kunt kopen, vind je een overzicht van de meest gangbare maten. Daarbij is op die foto aangegeven om welke maat oorknopje het gaat, en is de maat op de foto aangegeven met een duidelijke groene stip. Zo kun je makkelijk de verschillende maten met elkaar vergelijken en de juiste grootte kiezen.

Kristal oorknopjes in all maten duidelijk aangegeven

Online oorknopjes bestellen, leuk, gemakkelijk en veilig

Zoals je in onze inmiddels uitgebreide verzameling klanten reviews kunt lezen, vinden wij het ontzettend leuk onze klanten blij te maken. Dat is de basis van ons aanbod en de insteek van onze service. Vrijwel al onze klanten geven aan dat de sieraden in onze webshop perfect overeenkomen met wat je op de foto's ziet. We doen ons uiterste best om de sieraden zo natuurgetrouw mogelijk op de foto te zetten. Daardoor ben je niet alleen verzekerd van een prachtig setje oorknopjes van uitstekende kwaliteit in echt zilver, maar is de kans groot, dat ze in de kleur zijn die perfect bij je past.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

Je hebt momenteel geen artikelen in je winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
Vooraf betalen via bank overschrijving.FactuurPayPal

Bereken uw verzendkosten

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.