Bezoek ook onze goud en zilver winkel op www.aurorapatina.com! Klik hier.
Voor 16.00 besteld direct verzonden
Unieke collectie sieraden
Klantenwaardering 9.6
Klantenservice 036 52 42 063

Vrolijke Iris oorbellen online

Vrolijke Iris oorbellen online

Eén van onze populaire en zeker ook bijzondere merken is Iris. We hebben van Iris inmiddels een mooie collectie oorbellen online staan.

Onze allerleukste Iris oorbellen online!

Er zijn van die sieraden waar je meteen van houdt. Het merk Iris maakt dat soort sieraden. De oorbellen en ringen van dit bijzondere merk zijn altijd opvallend en vrolijk. We hebben inmiddels een leuke collectie oorbellen online staan.

Handgemaakte oorbellen van Iris

Alle sieraden uit het atelier van Iris worden met de hand gemaakt. Het is een zeer creatief merk dat gebruik maakt van prints en afbeeldingen van dieren, bloemen, kunst en vintage decoraties. Deze unieke sieraden bruisen van de vrolijke kleuren en leuke prints. De medaillons zijn speels, met een flinke knipoog soms, en blijven daardoor altijd verrassen.

Iris oorbellen met kattenoog en snuitje 

Moderne en toch klassieke oorbellen online

Iris is van oorsprong een kleding ontwerpster. Ze ontwikkelt echter ook een uitgesproken eigenzinnige sieradenlijn. Haar achtergrond in de fashion weet ze fantastisch te combineren met een sterke inspiratie uit de klassieke romantiek. Deze bloeiende periode zie je regelmatig terug in haar ontwerpen. De medaillons zijn versierd met romantische boeketten en afbeeldingen van dieren of delen daarvan zoals ogen en neusjes. De klassieke ronde medaillons worden afgewerkt met Swarovski kristallen en kleine parels.

Iris en haar materiaal keuzes

Ondanks de klassieke 18e en 19e eeuwse invloeden, zijn de materialen die in de sieraden worden gebruikt juist heel modern. De Iris sieraden die je in onze collectie tegenkomt zijn gemaakt van bijzondere materialen zoals zijde papier, kleuren prints en hand geschilderde medaillons. De oorbellen worden afgetzet met parels en kristallen, en de afbeeldingen worden verzegeld met moderne natuurharsen. Daardoor krijgen de sieraden van Iris een diepe drie dimensionale uitstraling.

 
Je vindt alle Iris oorbellen online op de Iris afdeling in onze winkel. En stay tuned, want binnenkort komen er nog veel meer leuke Iris sieraden bij!

Gratis verzenden

Boven 50 euro binnen Nederland

14 dagen bedenktijd

Voor al je aankopen

Klantenscore 9.6

Altijd vriendelijke service