Bezoek ook onze goud en zilver winkel op www.aurorapatina.com! Klik hier.
Voor 16.00 besteld direct verzonden
Unieke collectie sieraden
Klantenwaardering 9.5
Klantenservice 036 52 42 063

De 15 nieuwste zilveren manchetknopen en dasspelden

De 15 nieuwste zilveren manchetknopen en dasspelden

Zilveren manchetknopen en dasspelden zijn de mannen sieraden bij uitstek waarmee je een een voorliefde voor goede smaak laat zien. Er zijn deze week een hele reeks zilveren vintage manchetknopen aan de collectie toegevoegd. Bekijk ze hier.

De nieuwste manchetknopen en dasspelden in de collectie

We hebben weer prachtige vintage manchetknopen weten in te kopen. Luxe manchetknopen, zoals ze vroeger werden gemaakt, zijn steeds moeilijker te vinden. Dat maakt de uitdaging voor ons eigenlijk alleen maar leuker. Wij houden van de ouderwetse handwerk kwaliteit. Er is natuurlijk niets mis met de betaalbare knopen van nu, maar wij vinden de klassieke zilveren heren sieraden gewoon onweerstaanbaar mooi.

Vintgae manchetknopen bij Aurora Patina

Vintage manchetknopen kopen

Als je graag zilveren manchetknopen draagt, dan is een paar met een stuk historie echt een bijzondere aanvulling op je eigen collectie. Onze vintage manchetknopen zijn geselecteerd op hun bijzondere uitstraling en kwaliteit. Het grootste deel van onze collectie komt uit het begin van de vorige eeuw en is zeer geliefd bij verzamelaars, maar worden ook vaak dagelijks gedragen in het zakenleven. Er gaat natuurlijk niets boven opvallen met een fraai paar zilveren knopen en een leuk gesprek over de oorsprong ervan.
Meer zilveren manchetknopen bij Aurora Patina 

De art deco manchetknopen

In de art deco sieraden collectie van Aurora Patina vind je dus altijd een aantal schitterende art deco manchetknopen en dasspelden. De art deco is een stijl stroming uit de jaren 20 en 30, en is bepalend geweest voor het gezicht van architectuur, kunst, decoratieve kunst en vormgeving uit die tijd. Deze prachtige decoratieve stijl kenmerkt zich door strakke vormen en lijnen die toch iets luchtigs hebben.

Jugendstil en art nouveau sieraden

De art nouveau, ook wel Jugendstil genoemd, is ook goed vertegenwoordigd in onze vintage sieraden verzameling. Deze kunst stroming onderscheidt zich van de art deco doordat ze veel directer vormen en beeldtaal gebruikt uit de natuur. De art nouveau manchetknopen en Jugendstil dasspelden zijn daardoor vaak frivoler en wat vrolijker van uitstraling.

Zilveren dasspelden

Zilveren dasspelden in de vintage collectie van Aurora Patina

We hebben voor dit artikel ook de nieuwste zilveren dasspelden op een rijtje gezet. Deze sieraden zijn nog zeldzamer dan onze vintage manchetknopen. Ben je geïnteresseerd, kijk dan snel op onze heren afdeling.

Blijf op de hoogte, schrijf je in!

Als jij net als wij gek bent op ouderwetse kwaliteit en handwerk, dan raden we je zeker aan onze vintage manchetknopen collectie in de gaten te houden. Dat kan door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, of regelmatig dit blog te bezoeken. Daarnaast hebben we ook een prachtig Pinterest bord met al onze vintage sieraden.

Gratis verzenden

Boven 50 euro binnen Nederland

14 dagen bedenktijd

Voor al je aankopen

Klantenscore 9.5

Altijd vriendelijke service