Voor 16.00 besteld direct verzonden
Gratis verzenden boven 50 euro
Retourneren binnen 30 dagen
Klantenservice 036 52 42 063

Alles over achteraf betalen met AfterPay en Billink

Alles over achteraf betalen met AfterPay en Billink

Achteraf betalen via AfterPay is al langer mogelijk in onze bijzondere sieraden webshop. Vanaf nu is het ook mogelijk om via Billink je sieraden te betalen. Lees alles over achteraf betalen bij Aurora Patina.

Welke betaalmethode is het handigst?

In onze winkel vind je talloze betaalmethodes die eigenlijk allemaal even veilig zijn. Het grootste deel van onze Nederlandse klanten kiest voor het gemak van iDEAL. Daarmee betaal je online direct via je eigen bank. Op die manier hebben wij ook vrijwel meteen de betaling binnen en kunnen we direct beginnen met het verwerken van je bestelling. Daarnaast kun je betalen met PayPal en bijvoorbeeld creditcard. Het voordeel van deze betaalmethodes is dat je via deze bedrijven beschermd bent bij online aankopen. Als de artikelen die je gekocht hebt bijvoorbeeld zoek raken onderweg of beschadigd aankomen, en je vindt geen gehoor bij de winkel waar je het artikel gekocht hebt, dan kun je de betaling pauzeren totdat je een overkomst hebt gesloten met de winkel in kwestie. Gelukkig hoef je bij ons nooit bang te zijn voor dergelijke disputen. Wij houden van blije gelukkige klanten en zullen altijd ons best doen om, mocht er eens iets mis gaan, samen met jou tot een goede oplossing te komen. Achteraf betalen kan ook in dit soort gevallen uitkomst bieden, al zijn er wel zaken waar je op moet letten.

Achteraf betalen is veilig en gemakkelijk

Er zijn overigens genoeg andere redenen om te kiezen voor achteraf betalen. Ben je bijvoorbeeld voor het eerst bij ons op bezoek en ken je onze winkel nog niet? Of weet je bijvoorbeeld niet zeker of de sieraden die je op het oog hebt wel passen bij de kleding waarmee je ze wilt combineren? Wellicht kijk je gewoon graag eerst de kat uit de boom omdat dat verstandig is met online aankopen. Dan is achteraf betalen een prima manier om je betaling af te ronden. Omdat we heel goed snappen dat er behoefte aan is, bieden we je bij Aurora Patina niet een maar zelfs twee manieren om achteraf te betalen: AfterPay en Billink. Deze twee methodes zijn eigenlijk hetzelfde, maar worden door twee onafhankelijke partners van ons aangeboden.

Achteraf betalen met AfterPay

Sinds de start van Aurora Patina bieden we achteraf betalen aan via AfterPay. Deze Nederlandse partner biedt achteraf betalen zonder account aan voor zowel Nederlandse als Belgische klanten. Betalen met AfterPay is heel eenvoudig. Bij het afrekenen in onze kassa kies je voor AfterPay als betaalmethode. Je dient daar een aantal gegevens in te vullen. Met behulp van deze gegevens, die dus met AfterPay gedeeld worden, beoordeelt AfterPay jouw aanvraag om achteraf te betalen. Wordt je aanvraag goedgekeurd dan wordt de bestelling afgerond, ontvangen wij de goedkeuring van AfterPay en kunnen we direct beginnen met het verwerken van je bestelling.

Vanaf dat moment is de betaling van je bestelling overgedragen aan AfterPay. Je ontvangt van hen, nadat je de bestelling hebt ontvangen, een e-mail met daarin het betaaloverzicht en een betaal knop waarmee je de betaling aan AfterPay kunt voldoen. Je hoeft dus het bedrag niet op onze bankrekening te storten. Je betaalt gewoon via de betaalknop in de e-mail en AfterPay zorgt er dan voor dat je betaling bij ons terecht komt. Mocht je om wat voor reden niet aan betalen toekomen, dan zal je van AfterPay zelf een herinnering ontvangen omdat zij ons het innen van de betaling uit handen hebben genomen. Zo is achteraf betalen niet alleen veilig voor jou, maar ook zorgenvrij voor ons.

Afterpay is al jaren een heel prettige partner om mee samen te werken, zowel voor ons als voor onze klanten. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Wees dus niet beschroomd om de klantenservice van AfterPay te benaderen als je vragen hebt. Je vind alle contact informatie van de klantenservice van Afterpay hier.

Achteraf betalen met Billink

Zoveel mensen zoveel voorkeuren. Daarom zijn we inmiddels ook gestart met het aanbieden van achteraf betalingen via Billink voor klanten die eerder voor Billink achteraf betalen hebben gekozen bij andere webwinkels. We hebben daartoe besloten na de eveneens goede ervaringen die wij hebben gehoord van collega winkeliers.

Ook Billink biedt achteraf betalen aan zonder account. Na het invullen van een aantal gegevens wordt je aanvraag voor achteraf betalen beoordeeld op kredietwaardigheid. Als deze goedgekeurd wordt ontvangen wij daarvan bericht van Billink en starten wij met het verwerken van je bestelling. Je ontvangt na een aantal dagen een factuur van Billink die je binnen 14 dagen dient te voldoen. Zo kun je gemakkelijk betalen in je eigen tijd, en kun je eerst kijken of de bestelde spullen bevallen. Een van de voordelen van deze manier van betalen is, dat als de artikelen niet zijn wat je er van verwacht had, je deze gemakkelijk kunt retourneren en je niet op een terugbetaling hoeft te wachten. Het betaalverzoek wordt dan namelijk na goedkeuring van je retour voor je geannuleerd.

Mocht je nog vragen hebben over het betalen met Billink dan verwijzen we je graag naar de klantenservice pagina's van Billink zelf. 

Waar moet ik rekening mee houden als ik kies voor achteraf betalen?

Als je voor het gemak van achteraf betalen kiest, zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Zo worden voor een aanvraag een aantal gegevens van je gevraagd die je dient in te vullen zodat AfterPay of Billink kunnen beoordelen of je aanvraag goedgekeurd kan worden. De gegevens die je invult worden dus met hen gedeeld. Wij delen zelf uit principe geen persoonsgegevens met andere partijen, maar in dit speciale geval is het nodig om het achteraf betalen voor je mogelijk te maken. AfterPay en Billink bedrijven staan gelukkig bekend om hun betrouwbaarheid en zullen vertrouwelijk omgaan met de door jou verstrekte gegevens.

Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat je bij deze manier van betalen een verplichting aangaat met AfterPay of Billink. Zij nemen de betaling van de order van ons over. Dat betekent dat je voor het betalen van je order gebruik dient te maken van de e-mail die je van hen ontvangt. Om te betalen gebruik je eenvoudig de betaalknop die in de e-mail die je van hen ontvangt staat. Op die manier weet je zeker dat de betaling goed geregeld wordt en op de juiste plaats terecht komt. AfterPay en Billink zorgen dan voor de rest. Je hoeft dus geen betaling naar onze bankrekening over te maken als je achteraf betaald. Betaling per bank naar onze bankrekening kan alleen bij vooruitbetalingen.

Dit betekent ook dat mocht je een probleem hebben met het betalen van de factuur van AfterPay of Billink, je van hen een herinnering ontvangt. Je kunt in dat geval het best contact opnemen met AfterPay of Billink, afhankelijk welke methode van achteraf betalen je hebt gekozen bij het bestellen.

Gratis verzenden

Boven 50 euro

Retourneren

Binnen 30 dagen

Klantenscore 9.3

Altijd vriendelijke service