Bezoek ook onze goud en zilver winkel op www.aurorapatina.com! Klik hier.
Voor 16.00 besteld direct verzonden
Unieke collectie sieraden
Klantenwaardering 9.6
Klantenservice 036 52 42 063

20 nieuwe vintage zilveren manchetknopen

20 nieuwe vintage zilveren manchetknopen

Vandaag hebben we een onze collectie vintage heren sieraden uitgebreid met 20 paar zilveren manchetknopen. Kijk snel!

'Nieuwe' zilveren manchetknopen nu online

Zilveren manchetknopen zijn het mannen sieraad bij uitstek waarmee je een sterk stijl statement maakt. Er zijn deze week twintig paar 'nieuwe' zilveren vintage manchetknopen uit de art deco en jugendstil tijd aan de collectie toegevoegd.

Echt luxe manchetknopen, zoals ze vroeger gemaakt werden, zijn steeds lastiger te vinden. Veel betaalbare manchetknopen zijn tegenwoordig van edelstaal. Praktisch, en niet veel mis mee, maar als je echt naar iets moois zoekt dan ga je toch liever voor zilveren manchetknopen. Zoek je daarbinnen iets betaalbaars en echt bijzonders dan kom je vanzelf uit bij onze schitterende collectie heren sieraden.

Art deco manchetknopen

Onder de nieuwe vintage manchetknopen die we online hebben staan komen een flink aantal uit de art deco periode. Deze stijl stroming in de architectuur, grafische vormgeving en interieur wereld was erg populair in de jaren '20 en '30. Ook de kleding mode en beeldende kunst adapteerde de decoratieve elementen al snel. De stijl wordt vaan gekenmerkt door geometrische stijlfiguren en fraaie versieringen. Zo kan je in onze collectie zilveren manchetknopen met fraaie krullen en patronen vinden die typisch zijn voor de art deco stijlbeweging in de decoratieve en toegepaste kunst.

Jugendstil manchetknopen

De jugendstil of art nouveau manchetknopen uit onze collectie onderscheiden zich van de art deco sieraden door een weelderig gebruik van natuurlijke elementen in de rijke decoraties. De jugendstil is als kunststroming populair geweest tussen 1890 en 1914, vlak voor de art deco dus. Als reactie op het impressionisme werden er in de art nouveau heldere vormen en decoraties gebruikt. De stroming, die vooral in de glaskunst, sieraden en meubels erg populair werd, kende een korte maar hevige bloeiperiode. Onze jugendstil en art nouveau manchetknopen kenmerken zich door een veel frivolere uitstraling dan de art deco manchetknopen, die strakker en serieuzer zijn.

Unieke zilveren vintage sieraden

Wij raden je aan om, als je een paar vintage manchetknopen of een zilveren dasspeld op het oog hebt, niet te lang te wachten met het beslissen over de aanschaf ervan. Onze collectie vintage sieraden bevat vrijwel zonder uitzondering unieke stukken waarvan we niet snel een tweede exemplaar zullen tegen komen. Wacht dus niet te lang, want weg is weg.

Een schitterend Vaderdag cadeau

Als je vader, man of vriend wel eens manchetknopen draagt, dan is zo'n prachtige zilveren manchetknoop met een mooie geschiedenis natuurlijk een heel bijzonder Vaderdag cadeau. Bestel bij je manchetknopen een cadeauverpakking, en je ontvangt de knopen in een prachtig mooi verpakt doosje.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk via de volgende link alle zilveren manchetknopen.

Gratis verzenden

Boven 50 euro binnen Nederland

14 dagen bedenktijd

Voor al je aankopen

Klantenscore 9.6

Altijd vriendelijke service